İskenderun Özel Eğitim Ortaokulu

Vizyon: Eğilebilir Zihinsel Engelli çocukların, topluma kazandırılarak sesi olmak.

Misyon: Zihinsel engelli çocukların toplum hizmetlerinde mümkün olduğunca yararlanmalarını sağlamak, sorunlarına çare olmak ve onları başları dik onurlu, mutlu bireyler olarak topluma kazandırmak.

Başarılar:

Saatler: 08:40 - 14:20
Isınma: KLİMA-DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okul öğrencilerimiz servis ile okula gelip gitmektedir. Servis ücreti okulumuz tarafından karşılanmakta olup, ücretsizdir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://iskozelegitimortaokulu.meb.k12.tr

Adres - MODERNEVLER MAH. 301. SK. MODERNEVLER ÖZEL EGİTİM İLK VE ORTAOKUL SİTESİ MODERNEVLER ÖZEL EGİTİM İLK VE ORTAOKULU BLOK NO: 39/1 İSKENDERUN / HATAY

Yerleşim Yeri - Modernevler mah.301. sokak no 39 İSKENDERUN / HATAY

Ulaşım Modernevler dolmuş güzergahındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 1 km, İl merkezine 60 km uzaklıktadır.